ČESTA PITANJA NAŠIH KLIJENATA

 
ŠTO UČINITI KAD SMRT NASTUPI U KUĆI?
Kad smrt nastupi u kući, preminuloga mora pregledati liječnik mrtvozornik. Potrebno je nazvati Hitnu pomoć na broj 124 i pripremiti pokojnika za pregled. Nakon pregleda pokojnika, liječnik mrtvozornik izdaje Dozvolu za sahranu umrlog, te onda možete nazvati našu dežurnu Službu tel.327 485; Mob.063 894 723 i dogovoriti prijevoz u mrtvačnicu. Kod dolaska u Vaš stan naši djelatnici će vam pružiti i ostale potrebne informacije.
 
KAD SMRT NASTUPI U BOLNICI?
Kad smrt nastupi u bolnici, obavijest o istoj primamo od bolničkog osoblja, te se preminuli najmanje dva sata nakon smrti preuzima i preveze u mrtvačnicu. Za sve daljnje informacije koje Vam budu potrebne možete dobiti od naših djelatnika na navedene telefone.
 
PREUZIMANJE PREMINULIH IZ MRTVAČNICE
Ukoliko se radi o preminulima iz drugih općina pogrebnici mogu preuzeti tijelo do 19 sati u zimskom i 21 sat u ljetnom računanju vremena.
 
VJERSKI OBRED
Za obavljanje vjerskog obreda kod ispraćaja i pokopa, članovi uže obitelji u izravnom kontaktu s vjerskim službenicima dogovaraju potrebne detalje.
 

SPROVODI I ISPRAĆAJI

Ovdje možete pogledati raspored posljednjih sprovoda i ispraćaja.
opširnije +POGREBNA OPREMA I USLUGE

Spremni smo Vam pružiti cjelovitu pogrebnu uslugu od preuzimanja preminule osobe, organizaciju sahrane, izrade osmrtnica, pogrebne opreme, prijevoza, pa sve do ukopa u grobno mjesto.
opširnije +

pogrebna oprema