GRADSKA MRTVAČNICA "BIJELI BRIJEG"   NAJVEĆI IZBOR POGREBNE OPREME

Na predmetnom lokalitetu posluje društvo Gradska mrtvačnica „Bijeli Brijeg“ d.o.o. Mostar, koje registrirano za pružanje pogrebnih usluga i pratećih djelatnosti.

Poduzeće ima organiziranu dežurnu službu 24 h dnevno, tako da ste u mogućnosti u svakom trenutku obratiti se na navedene telefone ili osobno doći u naše prostorije. Spremni smo Vam pružiti cjelovitu pogrebnu uslugu od preuzimanja preminule osobe, organizaciju sahrane, pa sve do ukopa u grobno mjesto.

osmrtnice smrtovnice mostar OSMRTNICE
Izrada osmrtnica za preminule svih vjerskih zajednica, kao i ateističke. Prije izrade osmrtnice dobro je pripremiti popis ožalošćene obitelji, te ponijeti fotografiju pokojnika.
opremanje pokojnika mostar OPREMANJE POKOJNIKA
U dogovoru s našim djelatnicima nakon opremanja pokojnika možete se oprostiti od svojih najmilijih prije zatvaranja lijesa.
ispracaj pokojnika mostar ISPRAĆAJ POKOJNIKA
Iz prostrane i klimatizirane odarnice, dekorirane vašim cvjetnim aranžmanima, uz popratnu tihu glazbu, organiziramo posljednji ispraćaj preminulih. Za obavljanje vjerskog obreda kod ispraćaja i pokopa, članovi uže obitelji u izravnom kontaktu s vjerskim službenicima dogovaraju potrebne detalje.
usluge prijevoza pokojnika mostar USLUGE PRIJEVOZA
Rapolažemo s tri pogrebna vozila, te smo u mogućnosti u svakom trenutku obaviti prijevoz preminulih osoba u državi i inozemstvu.
DOKUMENTACIJA
Za preminule strane državljane spremni smo ishoditi sve potrebne dokumente, kao i organizirati prijevoz vozilom ili avionom. Djelatnici Gradske mrtvačnice su uspješno organizirali i obavili veliki broj ispraćaja na brojne destinacije u cijelom svijetu.
 
lijesovi, sanduci, pogrebna oprema

POGREBNA OPREMA

Raspolažemo najvećim izborom pogrebne opreme (lijesovi, posteljine, nadgrobni znaci) renomiranog proizvođača „Palma“ d.o.o. - Jastrebarsko, koja svojim proizvodima opskrbljuje i zemlje EU. detaljnije +
lijesovi i sanduci mostar

OSTALE VRSTE USLUGA

S našim suradnicima u mogućnosti smo Vam u svakom trenutku ponuditi izradu vijenaca, buketa i aranžmana, od svježeg cvijeća, koji će biti isporučeni na mjesto koje vi želite ili dopremljeni do mjesta pogreba.

Također za Vas možemo angažirati:
- fotografa (i snimatelja)
- glazbenu pratnju ispraćaja i pokopa
- prijevoz autobusom
- oglašavanje u „Večernjim novinama“ (izdanje za BiH)

GROBLJE MASLINE   GROBLJE ŠOINOVAC   GROBLJE SMRČENJACI
groblje masline   groblje soinovac   groblje smrcenjaci

USLUGE NA GROBLJIMA

Pokapanje na grobljima "Masline", "Šojnovac" (katoličko) i "Smrčenjaci" je u isključivoj nadležnosti našeg poduzeća. U dogovoru s Vama možemo pružiti uslugu pokapanja i na drugim grobljima. Možemo obaviti i prikupljanje posmtnih ostataka u grobu ili ekshumaciju. Kontakt telefon za usluge na grobljima 063 319 680.